nyheter

nyheter

Bow Spring Centralizer med konstruert styrke og fleksibilitet optimaliserer RIH og sparer operatører for tid og penger

Sentraliseringspiller en kritisk rolle i vellykket drift og sementering av olje- og gassbrønnforingsrør.Det sikrer at foringsrøret forblir sentrert i borehullet, noe som muliggjør riktig sementplassering og optimal borehullsintegritet.Det kan imidlertid være en utfordring å oppnå den ideelle balansen mellom styrke og fleksibilitet.

trist (1)
trist (2)

Det er her en påliteligprodusent av buefjærsentraliseringspiller inn.Med sin eksepsjonelle spenst og enestående nedihullsfleksibilitet gir de en løsning som maksimerer foringsrørets kjøringseffektivitet, og sparer operatører for tid og penger når de når total dybde.

Disse sentralisatorene er designet for å overgå API 10D-standarder for å tåle hardeforhold nede i borehullet.Deres null start- og kjørekraft eliminerer risikoen for kapping av hylster, samtidig som de tillater jevn og enkel bevegelse av hylsteret.Ikke bare sparer dette riggtid, det reduserer også slitasje på utstyret, og sparer penger for operatøren.

I tillegg,baugfjærsentralisatorergir god støtte, og sikrer at dekselet er riktig sentrert og holdes sikkert på plass.Denne avstanden er avgjørende for å oppnå effektiv sementering fordi den lar borevæske og sement strømme rundt foringsrøret.

trist (3)
trist (4)

I tillegg til styrke har disse sentralisatorene utmerkede hydrodynamiske egenskaper.Dette betyr at de tillater optimal væskebevegelse, reduserer kanaliseringsrisiko og sikrer riktig sementplassering.Dette forbedrer til slutt borehullets integritet og øker produksjonen.

En annen fordel med å jobbe med en påliteligprodusent av buefjærsentraliseringer dens forbedrede løpsytelse.Disse sentralisatorene er designet for å enkelt navigere vertikale, avvikende eller til og med horisontale brønner uten å gå på bekostning av ytelsen.Denne allsidigheten sikrer at operatører kan oppnå optimal sentralisering i alle brønnhullkonfigurasjoner, noe som sparer tid og krefter.

Internett:https://www.sxunited-cn.com/

E-post:zhang@united-mech.net/alice@united-mech.net

Telefon: +86 136 0913 0651/ 188 4043 1050

WhatsApp: +86 188 40431050


Innleggstid: 17. august 2023