nyheter

nyheter

Levering av sentraliseringsprodukter til land i Nord-Amerika hver måned

I år har verdensøkonomien generelt opprettholdt en bedringstrend.I prosessen med økonomisk oppgang skjedde det midlertidige svingninger i noen områder.

Den økonomiske veksten går også som forventet.Vi leverer sentraliseringsprodukter for olje- og gassboring.Nylig har produkter blitt sendt til Nord-Amerika og Midtøsten.

Våre foringsrørsentralisatorer kan deles inn i baugfjærhussentralisatorer og stive sentralisatorer i henhold til deres ytelse.

asvsb (1)

Buefjærhusets sentralizer er et verktøy som brukes i oljeboring.Det kan sikre at sementmiljøet utenfor foringsrørstrengen har en viss tykkelse.Reduser motstanden når du kjører foringsrør, unngå at foringsrør sitter fast og forbedrer sementeringskvaliteten.Og bruk støtten til baugen til å sentrere foringsrøret under sementeringsprosessen.

asvsb (2)

Stive sentralisatorer, En av hovedfordelene ved å bruke en stiv sentralisering i ett stykke er dens høye støttekraft, noe som gjør den ideell for et bredt spekter av boreapplikasjoner.I motsetning til andre sentraliserere på markedet, er dette produktet ekstremt holdbart og vil ikke slites ut eller bli skadet over tid.Den er også korrosjonsbestandig og tåler selv de tøffeste boreforhold.

asvsb (3)

Både baugfjærsentralisatorer og stive sentralisatorer bestilles i dag av kunder i store kvanta.

Hvis en kunde er interessert i våre produkter, kan du kontakte oss når som helst i henhold til kontaktinformasjonen nedenfor.Vi vil definitivt gi deg de beste produktene og de mest tilfredsstillende tjenestene.

Internett:http://www.sxunited-cn.com/

E-post:zhang@united-mech.net/alice@united-mech.net

Telefon: +86 136 0913 0651/ 188 4043 1050

WhatsApp: +86 188 40431050


Innleggstid: 21. desember 2023